Lezingen

Maak kennis met Sander en Yvette, de bemanning van de Blue Beryl. Deze, avonturiers in hart en nieren, bevaart niet alleen de wereldzeeën, maar deelt ook hun spannende maritieme ervaringen door middel van boeiende lezingen. Sluit je aan bij Sander en Yvette terwijl ze je meenemen op hun reis, waarbij ze onder anderen het verhaal vertellen over de ontmasting op de Grote Oceaan.

De lezing van Sander en Yvette belooft niet alleen een praktische gids voor zeilers, maar gaat over doorzettingsvermogen en het overwinnen van uitdagingen. Sander vertel gepassioneerd over de voorbereiding, veerkracht en de beslissingen die genomen zijn in penibele situaties. Yvette geeft een inkijkje in haar traumatische ervaring en het overwinnen daarvan.

Tijdens de lezing zit je op het puntje van je stoel. Sluit je aan daarom aan bij een van de georganiseerde lezingen of nodig Yvette en Sander uit op uw (zeil)vereniging, school of uw bedrijf!

Waar moet het organisatie comité voor zorgen?
1) Scherm met beamer of TV scherm. (Met HDMI kabel) Voor flitsende video’s van de ontmasting.
2) Geluid. Voor tijdens het afspelen van de video’s.
3) Versterkt geluid als het een grote zaal betreft. Zodat iedereen het verhaal goed kan horen.

Sander & Yvette nemen een laptop mee. De laptop beschikt over een HDMI aansluiting.

Kosten:
De kosten hangen af van het event, de grote van de groep en de locatie.
Voorbeeld: Een lezing voor 50 personen kost 500 euro. Is de groep kleiner of groter, dan wordt er een passend bedrag afgesproken.